forretningsutvikling strategi lederrekruttering

Vi skaper varige resultater sammen med våre kunder

Vi har stor bredde i kunnskap og erfaring og kan levere mye. Vi ønsker å bidra til å skape solide og konkurransedyktige foretak for våre kunder gjennom rådgivning, kompetanseoverføring og operativ bistand. Her følger et utvalg av områder vi jobber innenfor:

Prosjekt- og prosessledelse

Operativ bistand, kurs og veiledning.

Vi jobber prosjektbasert hver eneste dag, og kan prosjektledelse fra A til Å. God prosjektmetodikk bidrar til kvalitet i utviklingsarbeidet og begrenser risiko for prosjekteier. Vi bistår oppdragsgivere med effektiv prosjekt- og prosessledelse, samt tilbyr kurs og opplæring for å styrke intern kompetanse på området.

Strategi og utvikling

For både offentlig og privat sektor.

Vi bidrar til å skape solide, utviklende og lønnsomme virksomheter, i privat og offentlig sektor. Vår kompetanse dekker hele prosessen fra utarbeidelse av forretningsplan og strategi, til forbedringer i operativ drift.

Virksomhetsstyring

Stategisk analyse, effektiviseringsprosjekter og gevinstrealisering.

Med utgangspunkt i en solid verktøykasse og betydelig erfaring fra drift og styring av virksomheter hjelper vi våre kunder med å fremskaffe relevant styringsinformasjon,
strategisk forankring og endringsledelse.

Innovasjon og entreprenørskap

Fra idé til resultat

Vi legger til rette for kommersialisering av gode forretningsideer og bistår våre oppdragsgivere med å bygge et solid fundament for vekst og utvikling - fra idé til resultat.

Omstilling og organisasjonsutvikling

Fra regional omstilling til bedriftsspesifikke prosesser.

Vi har solid kunnskap og erfaring fra omstillingsprosesser i spennet fra store regionale prosesser til bedriftsspesifikke prosesser, og kan bistå våre oppdragsgivere bredt i arbeidet med organisasjonsutvikling.

Team- og lederutvikling

Kurs, programmer og coaching.

Fremtidens løsninger må skapes i felleskap, og alle ressurser må bidra med det de kan best. Vi tilbyr kurs i prosjektledelse, team- og lederutviklingsprogrammer og mye mer. Ta kontakt så avklarer vi hva vi kan bistå med.

For mer informasjon kontakt:

Webdesign levert av Nordic Hosting AS

Vi benytter informasjonskapsler (cookies)
slik at vi kan yte deg bedre service
Les mer

Personvern­erklæring og bruk av informasjons­kapsler

Vi har oppdatert vår personvern­erklæring.

Vi bruker informasjons­kapsler for at du skal oppleve at dette nettstedet er enkelt å bruke og til statistiske formål. Du kan lese mer om vår bruk av informasjons­kapsler i vår personvern­erklæring. Fortsatt bruk av nettsidene regnes som samtykke til erklæringen for personvern og bruk av informasjons­kapsler. Behandlings­ansvarlig Essensi behandler person­opplysningene om deg i overensstemmelse med personvern­erklæringen.

Du er inneforstått med at disse opplysningene således kan bli presentert for kunder og andre samarbeids­partnere av Essensi, og der behandlings­ansvarlig eller databehandler er forpliktet å gjøre dette som følge av lovpålagte krav.

Opplysningene gis frivillig, og du er gjort kjent med at du kan kreve innsyn, retting og sletting etter person­opplysningslovens § 18 samt §§ 27 og 28.

OK