forretningsutvikling strategi lederrekruttering

Fra idé til resultat med Essensi

Vår visjon…

«Fra idé til resultat».

Vi jobber tett med våre kunder gjennom hele livsløpet – fra kreativt idéstadium og etablering av foretak – til høsting av resultater i en moden virksomhet.

Basert på innsikt og dialog leder vi prosessen fra visjon og veikart til utvikling, verdirealisering og resultater i våre kunders forretninger.


Våre verdier…

Tillitsskapende, løsningsorientert og nyttig.

Vi jobber tett sammen med ledelse og eiere for å skape et solid fundament for virksomheter i et langsiktig perspektiv.

Sammen med våre kunder skaper vi vekst og utvikling.


Vår kompetanse…

Essensi er basert på mer enn 25 års erfaring med bedrifts- og næringsutvikling i Norge. Selskapet er drevet av gründerne og lederne Berit A. Laastad og Harriet A. Havdal, som begge har vært sentrale i etablering og oppbygning av rådgivningsmiljøet i Nord-Norge over mange år.

Vi har omfattende kunnskap og erfaring knyttet til å  identifisere og vurdere nye forretningsmuligheter, etablere og gjennomføre prosesser sammen med kunden og sikre en effektiv implementering av strategier og tiltak.

Vi samarbeider med flere miljøer med spisskompetanse inne ulike fagområder for å styrke våre leveranser.


Vårt bidrag…

Essensi ønsker å bidra til innovasjon og videreutvikling av kjerneområder – «essensielle områder» – i nye og eksisterende virksomheter

Målet er å skape resultater for våre kunder i form av økt lønnsomhet og etablering av nye forretningsområder for videre vekst. Vi ønsker å bidra til å skape et solid og konkurransedyktig fundament for utvikling gjennom rådgivning, kompetanseoverføring og operativ bistand.

Gjennom solid fagkompetanse og praktisk erfaring, kombinert med et sterkt resultatfokus bidrar vi til utvikling av både mennesker, virksomheter, næringer og lokalsamfunn.Webdesign levert av Nordic Hosting AS

Vi benytter informasjonskapsler (cookies)
slik at vi kan yte deg bedre service
Les mer

Personvern­erklæring og bruk av informasjons­kapsler

Vi har oppdatert vår personvern­erklæring.

Vi bruker informasjons­kapsler for at du skal oppleve at dette nettstedet er enkelt å bruke og til statistiske formål. Du kan lese mer om vår bruk av informasjons­kapsler i vår personvern­erklæring. Fortsatt bruk av nettsidene regnes som samtykke til erklæringen for personvern og bruk av informasjons­kapsler. Behandlings­ansvarlig Essensi behandler person­opplysningene om deg i overensstemmelse med personvern­erklæringen.

Du er inneforstått med at disse opplysningene således kan bli presentert for kunder og andre samarbeids­partnere av Essensi, og der behandlings­ansvarlig eller databehandler er forpliktet å gjøre dette som følge av lovpålagte krav.

Opplysningene gis frivillig, og du er gjort kjent med at du kan kreve innsyn, retting og sletting etter person­opplysningslovens § 18 samt §§ 27 og 28.

OK